Marina Visković otkrila: „Otišla bih u šumu da živim“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Marina Visković ne krije da je veoma emotivna i da je mnoge situacije mogu da joj nateraju suze na oči. Estradni umetnici su svesni koje izazove nosi ovaj posao, a Marina Visković priznaje da joj je dosta Beograda i da joj je potreban odmor.

-Pa Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona ceo život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumem izazovne fotografije, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvek trudila da to sve bude u nekim granicama jer smatram da više granica nema! Sve je danas normalno, a to nije normalno. Ne znam gde da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al’ dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša deca – kaže Marina.

Viskovićeva tvrdi da je emotivna, da često plače na koncertima.

-Stvarno sam preemotivna i plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala kada je izašao na binu, sama sam rekla da nisam normalna! Đani onako sladak, izašao veseo, a ja se pitam zašto plačem? Kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala – priznaje ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci