Marina Visković poručila: Ne zanima me vaše mišljenje!

Pročitajte još

Marina Visković je mnoge iznenadila pošto je ispričala koliko je nervira kada joj neko priđe na nastupu. U kratkom snimku u okviru Instagram „storija“, naime, pevačica je istakla kako „niti šta čuje tada, niti može da odgovori“, pa je svoje fanove zamolila da joj i ne prilaze dok peva.

Sa ciljem da napravi što bolju atmosferu, rešila je da uputi ovu neobičnu molbu svima koji već izvesno vreme poštuju njen rad i posećuju joj svirke. Prema sopstvenom priznanju – isto važi i za njenu majku Gordanu, ukoliko bi došla da je podrži dok peva.

„Ne zanima me šta mi pričate“?

– Viskoza ima jednu molbu za vas… Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate – zatekla je Marina sve, pa nastavila:

– Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe, ista je situacija.

Pevačica je tako dala svima do znanja da u stvari ništa loše nije mislila, pa se na kraju zahvalila publici na razumevanju.

– Ceniću ako ispoštujete moju molbu – zaključila je Viskovićeva, a samo će vreme pokazati kako će to na kraju da izgleda.

Marina je jedna od naših najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevačica. U nekoliko navrata, takođe, objavljivala je zajedničke fotografije i sa majkom Gordanom, pa je javnosti tako bilo postalo jasno na koga je povukla lepotu.

Izvor:24sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci