Marko Kon se PREPOLOVIO, izgubio 45 KG!

Pročitajte još

Ipak, nakon radikalne odluke, Marko je uspeo da izgubi 45 kilograma, a način na koji je to uradio je neverovatan:

-Teško je na početku promeniti životne navike. Ne postoji čudotvrona dijeta i mehanizam, bitno je koliko kalorija uneseš tokom dana, tu nema mnogo pametovanja, sve se svodi na količinu, što je hrana lepša treba je jesti manje. Prvo treba doneti odluku, a onda je se držati. Da je jednostavno – nije. Ja volim da citiram: „Nismo debeli zato što jedemo, nego jedemo zato što smo debeli“. Glad koju sam osećao sa 45 kilograma neuporediva je sa onom koju osećam sad – rekao je Marko za Kurir.

Muzičar je imao 156 kilograma, a tada je počeo da mršavi.

Gojazni ljudi se pravdaju hormonskim poremećajem, a to je skoro uvek tačno. Taj poremećaj kasnije podržava gojaznost, to je jedan začarani krug. To su bile ozbiljne pripreme, odricanja, saveti lekara, ja sam na endokrinološkom odeljenju dobio lekove, savete, pažnju, to je jedan vrlo naporan proces. Sada je stvar volje održati i znati, da ne treba da počnem da jedem čokoladu od 300 grama. Početak je medicinska stvar, mora da vas savetuje neko ko ozbiljno zna šta radi. Matabolički proces mora da se sredi – istakao je Kon.

– Još uvek me muče snovi, sanjam da jedem, pa imam grižu savest u snu. Sanjam da jedem hleb i džem, to nisam nikad ni jeo. Nije čak ni toliko lepo– dodao je Marko kroz smeh

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci