Marko Miljković konačno otkrio termin Luninog porođaja!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Uvek nasmejana i dobro raspoložena buduća mama, Luna Đogani ulazi u sedmi mesec trudnoće i uskoro će na svet doneti devojčicu, kojoj će dati ime Mia, koje je odabrala u dogovoru sa svojim izabranikom, Markom Miljkovićem.

Par maksimalno uživa i priprema se za dolazak njihove mezimice, koji je sve bliži, a oni su sve srećniji, jer će je uskoro upoznati i posvetiti joj svaki trenutak svog života.

Nakon dugo nagađanja kada će to tačno biti i u kom mesecu trudnoće se Luna zaista nalazi, budući tata je po prvi put otkrio sve detalje. Osim toga, otkrio je i kako se njegova verenica oseća u drugom stanju.

– Termin je 15. juna. Jedno vreme smo čuvali informacije, ali rekli smo da ljudi ne bi izmišljali. Luna se super oseća, prijao joj je odmor u Dubaiju, odmorili smo mozak. Luna je, nažalost, zbog cele situacije sa koronavirusom, prinuđena kao i mnogi da provodi više vremena u kući. Testirali smo se i kada smo išli i kada smo se vratili, sve je u redu. Čuvali smo se, pazili smo se. Korona nas nije dotakla, sve je prošlo u najboljem redu – rekao je Marko u emisiji „Puls Srbije“.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci