Marko Miljković otkrio koliko Luna i on zarađuju na društvenim mrežama!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković, već neko vreme imaju svoj kanal na socijalnoj platformi Jutjub, pod nazivom „Sikter“, pa sa svojim pratiocima dele detalje iz svog privatnog života. Mnogi su se pitali kako od toga zarađuju, odnosno koliko, a sada je i to otkriveno.

– Zarađuje se kao i u svakom drugom poslu. Koliko se trudite, toliko ćete zaraditi. Zarada na Jutjubu zavisi od mnogo faktora. Zavisi od pregleda, ali i od starosnog uzrasta onih koji vas gledaju. Ako vas, na primer, gleda mlađa populacija, manje ćete zaraditi nego ako vas gleda starija populacija koja zarađuje – govori Marko, pa dodaje:

– Algoritam sve prepozna i na osnovu toga vam daje manju ili veću zaradu, a zarade se za, na primer, milion pregleda kreću od 200 do 2.000 evra mesečno. Nekada to bude 300, nekada 500, a nekada 800. To zavisi i od meseca u godini. Na primer, pregledi su više plaćeni krajem godine, nego, na primer, u januaru ili februaru. Osim pregleda, ljudi zarađuju i preko sponzorstava, a zarade od toga mogu biti fiksne ili regulisane na drugi način, kako je već definisano u ugovoru – ispričao je Miljković, za „Kurir“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci