DEMANTOVAO GLASINE

Marko Miljković progovorio o 25.000 evra od fanova: “To smo mi zaradili i sami smo sebi priuštili putovanje”

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Luna Djogani i Marko Miljković uskoro će postati roditelji, a pre nekoliko dana su se vratili sa putovanja iz Dubaija gde su proslavili njen 25. rodjendan. Takodje, u medijima se pisalo da su fanovi skupili za njihovu bebu 25.000 evra, a povodom toga se oglasio Marko i otkrio šta je istina.

“U Dubaiju je bilo prelepo. Nije to tako kako je uživo, tamo je kao da te neko bacio u naučnofantastični film. Metro im je fenomenalan, Dubai je ostavio puno utisaka na mene. Koštalo je, nije bilo džabe, nije nam niko platio, sami smo platili. Tačnije, ja sam platio, iznenadio sam Lunu. Bila mi je to želja da sprovedem u delo. Vredelo je, Luna je bila oduševljena. Znaju ljudi koliko to košta”- rekao je Marko za “Kurir” i dodao:

“Kamo lepe sreće da se pojavi taj fan sa 25.000 eura u džepu i da kaže „Mare, izvoli“. To nije istina, to su gluposti. Kad smo to priuštili sebi, đavo ne da mira ljudima, pa izmišljaju. Luna je to demantovala, ovom prilikom i ja demantujem. To smo mi zaradili i sami smo sebi priuštili. Nema šta ko da se ljuti, to je tako, iz mojih usta izlazi samo istina”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci