Marko Miljković slavi 38. rođendan: Ovako mu je čestitala Luna!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Marko Miljković danas je napunio 38 godina, a njegova supruga Luna Đogani čestitala mu je putem nekoliko Instagram storija napisavši emotivne poruke. Pored čestitki, iskoristila je priliku i da mu se zahvali na svemu što je učinio za nju.

– Srećna rođendan mom mužu, mom prijatelju, osloncu i najboljem tati na svetu… Želim ti sve ono što zaslužuješ! A mogu ti reći da sve već i imaš, ja ti želim mnogo više – napisala je Lunči, pa dodaje:

Marko Miljković i Luna Đogani, foto: Instagram

– Hvala ti što si sve ono što mi je potrebno…Što si me usrećio… Što si mi napravio ovu bezuslovnu ljubav, od koje se oboje topimo. I što smo napokon ono što trebamo da budemo. Volim te! Nek ti je najsrećniji 38. rođendan – istakla je Đoganijeva.

Čestitkama se pridružio i Lunin tata, Gagi Đogani:

Gagi Đogani, foto: Instagram

– U mom životu moja ćerka je najveće bogatstvo i za nju bih uvek dao sve. Presrećan sam što je njeno srce zavolelo upravo tebe, presrećan sam zbog vaše ljubavi koja je moćna i vatrena. Želim da znate da ću uvek biti na vašoj strani i da ću uvek braniti vašu ljubav. Dragi moj zete, želim ti puno srećnih i uspešnih dana u budućnosti i neka ti svaki novi dan bude još jedna prilika za radost i uživanje. Želim ti srećan rođendan – napisao je Gagi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci