Marko priredio Luni nezaboravan rođendan na vrhu Burdž Kalife!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nije tajna da su rođendani posebni događaji – oni su kao mali, lični praznici koje provodite  pored ljudi koje volite i koji vas ispunjavaju. Trenutno jedna od najpopularnih trudnica, Luna Đogani, svoj 25. rođendan proslavila daleko od očiju javnosti, i to u toplom Dubaiju.

Njen izabranik, Marko Miljković, pretvorio je njen dan u nešto što će svakako pamtiti zauvek, a ona ništa od toga nije mogla ni da pretpostavi. Njihova skladna veza uskoro će biti krunisana dolaskom njihove ćerkice Mie, a oni sitno broje dane i uživaju na egzotičnoj destinaciji.

Rođendanski pokloni i čestitke, nizali su se tokom čitavog dana, a lepa trudnica nije skidala osmeh sa lica i nije krila sreću.

Marko ju je iznenadio večerom u restoranu koji se nalazi u najvišoj zgradi na svetu, popularnoj Burdž Kalifi, a ona je odmah sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju na kojoj blista i duva minijaturnu svećicu.

– Predivan 25. rođendan. Moram da se zahvalim mom mužu za sve što je organizovao, ceo put, ovo veče i svaki dan. Kada pomislim da možeš bolje, ti me iznenadiš! Svakodnevno mi dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas. Jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi. Volim te – napisala je Luna u opisu i dodala emotikon srca.

Luna Đogani
Luna Đogani, foto: Instagram

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci