Marta Savić se preselila u Dominikansku Republiku! Pevačica priča o novom domu i čerkinoj karijeri!

Pročitajte još

Pevačica Marta Savić javila se iz tople Dominikanske Republike, gde u poslednjem periodu provodi sve više vremena, te ističe da je to mesto postala njena oaza mira.

– Trenutno učim španski, dobro mi ide. Ovde sam u Dominikani već dva meseca, završavam radove oko apartmana, stana, uživam, malo radim. Pripremam neku oazu, u Srbiji imam bazu, ovde sam napravila oazu kako bih uživala ja i moji najmiliji – istakla je pevačica na samom početku u emisiji „Premijera“ i dodala:

– U Srbiji mi nedostaju samo moji prijatelji, sve ostalo je nevažno. Čovek dođe u situaciju da pobegne od svega, umorili smo se od svega, toliko smo radili, sagradili, sada nam je neophodno da se odmaramo i da malo uživamo. Na kraju su uvek bitni samo ljudi.

Pevačica se dotakla i svoje nove pesme koja je nedavno ugledala svetlost dana, te su se mnogi ponadali da je ovo njen veliki povratak na javnu scenu.

– Ja živim u nekom ubeđenju da to niko neće primetiti, da jednostavno toliko dugo nisam u žiži interesovanja, ali vidim da je ljudima bitno i interesantno. Već duže vreme snimam za svoju dušu i za ljude koji me vole i zbog toga sam jako srećna, ako sam učinila nešto za njih, meni je to onda duplo zadovoljstvo. Ne vraćam se na velika vrata, izašla sam na velika vrata, na mlađima svet ostaje. Moja ćerka treba da nastavi tamo gde sam ja stala ili odustala, nije ni važno. Kada mi dođe inspiracija, ja napišem neku pesmu – otkriva Marta, pa nastavlja:

– Elenu naravno podržavam, sve što mogu da uradim, tu sam za nju i tako će biti uvek. Sviđa mi se njen samostalan vid karijere, stajling, njen imidž, ona to odlično radi i mislim da je to nasledila od mene. Muzički talenat svakako od tate, ali i od mene.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci