[acf field="pre_title"]
Podsetimo, Matea je diplomirala u klasi Mirjane Karanov

Matea Milosavljević OČARALA CELU NACIJU!

Naime, glumica je ispričala da je je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Matea Milosavljević, popularna glumica, koju je javnost zavolela u seriji „Igra sudbine“ imala je neobičan životni put.

Naime, glumica je ispričala da je je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji.

Matea je istakla da je to za nju bilo jedno predivno iskustvo, da su njeni prijatelji tako nešto očekivali od nje, dok su mama i baka bile u šoku zbog njene odluke.

– To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije – rekla je glumica.

– Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao „kako ću da živim ovde, kako ovo kako ono“, ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše.S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih – zaključila je mlada glumica.

Podsetimo, Matea je diplomirala u klasi Mirjane Karanović, a neke od njenih značajnijih rola su „Urgentni centar“ kao i „Vojna akademija“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci