MC Sajsi: “Mislila sam da se nikada neću udati”

Pročitajte još

Reperka Ivana Rašić poznatija pod pseudonimom Sajsi MC ovogodišnja je kuma Prajda pa smo je pitali kako je proteklo sve:

-“Bilo je jako lepo. Tri dana sam bila na raznim događajima vezanim za Prajd i uživala sam kao kuma.”-rekla je Sajsi.

Sajsi nam je priznala da godinama trpi osude na društvenim mrežama i da je navikla na takvo ponašanje:

-“Godinama trpim osude od strane nepoznatih ljudi na račun mog izgleda i karijera, sada i na račun Prajda, tako da navikla sam.”-otkrila je reperka.

MC Sajsi je novi album izdala u maju ove godine i nije krila da je prezadovoljna kako je njena publika reagovala na pesme:

-“Novi album je izašao i reakcija publike je odlična, na albumu ima svega, mešala sam i žanrove što se očigledno mnogima dopada.”-rekla je Rašićeva.

Ivana se osvrnula na problem medijskog zanemarivanja bolesti zavisnosti i navela da takvi društveni problemi treba da zauzmu dosta više medijskog prostora i da gotovo da ne postoji osoba koja ne poznaje bar nekoga ko se sa nekom vrstom bolesti zavisnosti bori:

-“Problem o bolesti zavisnosti nije zastupljen u medijima nažalost. O tome treba javno pričati i upoznati omladinu sa svim supstancama jer sve što im je nepoznato, mladi imaju potrebu da probaju.”-zaključila je Ivana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci