ZA NJU NEMA ZIME

Mia Borisavljević otkrila sve o svom novom biznisu

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Kao i uvek, ekipa Toxic televizije je u toku sa najaktuelnijim dešavanjima. Ovog puta smo posetili jednu „ceremoniju“. Naime, pevačica Mia Borisavljević je, uprkos epidemiji koronavirusa, odlučila da pokrene novi biznis. Verujemo da za nju nema zime, a pripadnice lepšeg pola će biti najsrećnije. Povodom toga, za naše kamere otkrila je sve o ovom hrabrom potezu.

„Dobro došli u „Mia body space“ studio koji je pre svega za mršavljenje, pa i za gubljenje kalorija. Sve je u roze opremljeno, pa da ne bude zabune, ovo je namenjeno svima, kako muškarcima tako i ženama. Koncept je zasnovan na traci i bicikli. Zapravo sve je zasnovano na kapsuli sa infracrvenim zracima i vakum prslucima u koje vas upakujemo. Zatim se radi trening, trčanje ili brz hod. Ovo je kardio program, namenjen za topljenje masti, gubitke tečnosti, drenažu i detoksikaciju“- ispričala je Mia u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Ovo je mnogo efikasnije od obične trake i bicikle, za čak 40% je bolji efekat, a za samo pola sata se skida oko 1000 kalorija. To je na običnoj traci nemoguće za tako kratko vreme. Postiže se visoka temperatura u kapsuli gde izlazite potpuno mokri nakon tih 30 minuta, a onda se nakon toga preporučuje da se ide na madero roler. Žene će biti oduševljene time jer je to ubica za celulit. Duboko prodire u kožu i ubrzava cirkulaciju“.

Takođe, istakla je da u njenom fitnes centru potrebno samo 12 termina kako bi svoju liniju doveli do savršenstva.

„Ovo nije koncept koji je toliko zastupljen u Srbiji. Ovakve sprave postoje u Poljskoj već nekoliko godina. Ja sam to videla na internetu, pa smo tako razvijali plan kako da to kupimo i plasiramo ovde. Uvideli smo da je to ozbiljan koncept i rezultati su vidljivi za mesec dana. Može da se izgubi čak 5 do 15 kila“- rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci