Milan Dinčić Dinča iskreno za Toxic:“ Supruga i roditelji su mi najveća podrška ali i kritičari“

Pročitajte još

Vikend koji je pred nama obećava dobru zabavu, i premijerne priče koje nikada ne prođu bez naše ekipe. Ništa manje nije bilo zanimljivo ni u danima za nama. Prepoznatljiva numera „Ti si žena za sva vremena“ asocira nas na pevača Milana Dinčića Dinče koji se posle duže pauze vratio na zvezdano nebo. Ovaj put nije uspeo da pobegne od „pripadnika sedme sile“ pa je vidno raspoložen porazgovarao sa našom ekipom. Našli smo ga na beogradskom aerodromu, a prvo što nas je zanimalo kako je putovao, jer mu po svemu sudeći energije ne manjka:
-“ Dva leta smo imali iz Berlina do Beča, nije bilo turbulencija, obično bude u poslednje vreme a sad je bilo dobro. Baš pričam sa kolegama odmorni smo svi, idemo odmah u neke dnevne aktivnosti.“
Poznati pevač ali i vrsni gastronom na svom Instagram profilu neretko deli sa svojim pratiocima zanimljive trenutke zabeležene u njegovom porodičnom domu. U skadnom braku je sa suprugom Jelenom a kruna njohove ljubavi su sin Vukan i ćerka Mitra. Zanimalo nas je ko je u kući najveći kritičar i šta mu najviše zameraju:

-„Supruga, mama i tata. Uglavnom me kritikuju oko novih materijala, video snimaka, oko ne snimanja emisija.“-istakao je pevač.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci