Milan Marić otkrio gde pronalazi inspiraciju za svoje uloge: „Svi smo mi crni!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumac Milan Marić, otkrio je nešto više o Luki. Luka je uloga koju igra u seriji „Besa“, koji je negativac, ali u nekoliko navrata je, kako se čini, pokazao i bljesak pozitivnosti.

– Svakako mislim da smo mi svi sivi, ni crni, a ni beli. I da jedino što možemo da uradimo jeste da se trudimo da što više budemo svetlo sivi. Što se Luke tiče, na njegov život su uticale okolnosti koje su ga gurnule na neku stranu na kojoj možda on ni ne želi da bude i sa ljudima sa kojima ne bi želeo da bude, a čiji su postupci kreirali njegov život, budućnost sa kojom sad mora da se nosi – iskren je bio Marić.

Milan Marić, foto: Ata Images

Scene sa Milicom Gojković imale su raspon emocija. Od besa do suza, ali su mnogi komentarisali i kadrove gde su bili intimni. Milica i Milan se poznaju još od kada su bili deca, da li je glumac otkrio da li mu je bilo neprijatno da snimaju takve scene:
Naprotiv, baš zato što se poznajemo toliko dugo i što ne radimo prvi put nam je bilo mnogo lakše da se prepustimo istraživanju, kreiranju i da imamo poverenje jedno u drugo. Milica je divna glumica i divna partnerka u kadru, tako da te emotivne scene su, što se mene tiče, bile pravo uživanje raditi – zaključio je Marić, navodi „Blic“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci