[acf field="pre_title"]

Milana Marića još niste videliu ovakvom izdanju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Scene se*sa Milana Marića u poslednjem trenutku izbačene su iz serije „Državni službenik“!

Informer je došao do fotke na kojoj se vidi popularni glumac u vreloj akciji. Međutim, producenti su ipak rešili da ove kadrove ne stave u nastavak serije jer su bili suviše eksplicitni.

– Marić nema problem da se skine pred kamerama, što se videlo i u filmu „Toma“. On je profesionalac i sve to gleda kao deo posla. Tako da nije bilo nikakvih problema kada je reditelj „Državnog službenika“ od njega tražio da dočara scenu se*sa – počinje priču dobro obavešteni izvor pomenutog lista i dodaje da je Marićeva partnerka u ovoj sceni zapravo bila jedna dublerka: – Reč je o dublerki jedne od glumica u „Službeniku“. Ona je odlično odradila sve što je reditelj od nje tražio, tako da je scena se*sa sa Marićem delovala baš uverljivo. Ipak, na kraju nije ubačena u seriju jer su producenti procenili da je suviše eksplicitna.

Milan Marić u ostvarenju Predraga Gage Antonijevića igra glavnog junaka, tajnog agenta Lazara Stanojevića. Treća sezona hit serije u produkciji „Telekoma Srbija“ i „Filma danas“ počinje da se emituje od 23. aprila na kanalu Superstar.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci