Mile Kitić i Monika Ivkić ukrstili glasove i napravili pravu pometnju!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularni folker Mile Kitić snimio je duetsku pesmu sa koleginicom Monikom Ivkić, koju je publika upoznala tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Atraktivna pevačica se nakon dve godine pauze vratila na muzičku scenu u velikom stilu i to duetskom numerom pod nazivom „Mama ti je rekla“.

Monika Ivkić
Monika Ivkić, foto: Toxic

Mile dominira muzičkom scenom decenijama unazad, ali kako i sam kaže uvek je tu da se nađe i pomogne mlađim kolegama. Ekipa „Toxic portala“ našla se na snimanju spotu, a evo šta su nam njih dvoje rekli o saradnji.

– Želim da pomognem mladim ljudima, koliko mogu. I meni je neko pomagao, ja sam sada u toj poziciji da ne mogu ni gore, ni dole, tu sam, gde sam. Jedino samom sebi mogu pomoći dobrom pesmom – ističe Mile i dodaje:

Mile Kitić
Mile Kitić, foto: Toxic

– Moniku sam zapazio tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, ona ima taj neki specifičan izraz i nemoguće je to ne primetiti. Prvo sam čuo pesmu i veoma je interesantna, pa ćemo videti kako će sve to proći – iskren je bio Kitić.

Monika je imala samo reči hvale za Mileta i nije krila svoje uzbuđenje, jer snima sa tako velikom zvezdom.

– Pre svega mi je velika čast da snimam sa Miletom i nadam se da ćemo i u buduće raditi na dobrim i kvalitetnim pesmama. Mile je neko koga cenim i poštujem, i veoma sam  mu zahvalna što je pristao na ovu saradnju – rekla je Monika.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci