[acf field="pre_title"]

Mile Kitić o situacijama koje su ga zadesile na nastupu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mile Kitić je u svojoj bogatoj karijeri doživeo razne situacije na nastupima od fanova, od skidanja donjeg veša, do nuđenja drogama, a sada je otkrio kako reaguje u takvim situacijama.

Mile otkriva da ga obožavateljke redovno okite svojim gaćicama dok je na sceni! Folk pevaču prija što je toliko popularan kod žena, ali sebe ne smatra velikim zavodnikom.

– Dešavalo mi se da devojke usred mog nastupa skinu gaćice i bace mi na scenu. Onda uzmem te njihove gaće i okačim ih oko glave. Ne gledam sebe kao zavodnika ili šmekera, možda to ljudima sa strane tako izgleda – priča folker za Informer i dodaje da mu imidž ženskaroša ne ugrožava brak sa Martom Savić:

– Mnogo puta do sada izmišljali su razne intrige i pričali da nas dvoje živimo svako za sebe. Marta i ja smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvek bila na prvom mestu.

 

 

Kitić kaže da je i u 70. godini pun energije jer nikada nije podlegao porocima:

– Svi misle da se drogiram, da koristim kokain. Vide me kako skačem po sceni, da sam pun energije, i onda su ubeđeni da sam na nekim narkoticima. A ja u životu to nisam probao. Nikada nisam ni cigaretu zapalio. Sto puta su mi prilazili, kada pevam po Evropi, i gurali mi u ruke drogu i nudili mi: „Hoćeš, ajde uzmi“ – otkriva Mile.

Pevač dodaje da mu nikakav „doping“ za scenu nije potreban.

– Ja sam pun snage! Tako se ponašam od kada znam za sebe. Baš zato što sam lud ljudi me toliko i vole. Imam 70 godina, a na bini sam pokretan, igram kao blesav. Popijem dva-tri pića, čisto da se malo „podignem“ ako sam umoran od puta. Ne znam da li mi je neko nekada sipao drogu u piće, možda i jeste, pa sam imun na to – priča Kitić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci