[acf field="pre_title"]

Mile Kitić: “Osećao sam se kao neki deda”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Mile Kitić, govoreći o supruzi Marti Savić, napominje kako se ona u javnosti već duže vreme i ne pojavljuje kada je muzika u pitanju. Njihova ćerka Elena, pak, iako je aktivna – ne želi da se eksponira, ali prema njegovim rečima, u jednom trenutku će ipak morati.

– Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se „ne izližem“. Zadnjih godina, ako snimim nešto dobro, dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće – počeo je Mile u „Premijeri – Vikend specijalu“, pa pohvalio svoju naslednicu.

– Mislim da dobro „pliva“, imala je sjajnih pesma sa Bubom i Džalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo. Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi… Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i menjanje vremenskih zona – priznaje Kitić, koji je, poput mnogih, pandemiju takođe loše podneo.

– Vrlo teško mi je pala korona prokleta. Mi preko 60 godina, neki nismo smeli ni vani. Počeo sam da se osećam bezvredan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljudi, osećam se zdrav – dodao je Mile.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci