Mile Kitić otkrio detalje o svom odrastanju na selu!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Mile Kitić, prisetio se detinjstva i teškog životnog perioda. Dok u njegovoj višespratnoj kući, danas preovladavaju skupoceni komadi nameštaja, Kitić je nekad spavao na buđavom dušeku.

– Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke… Ali, nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari. Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – rekao je pevač, pa dodaje:

– Kao dete nisam razmišljao o toj nemaštini. Kao jako mlad sam počeo da se interesujem za muziku. Maštao sam o tome da nekad zapevam, da čujem neki aplauz i ne da se ostvarilo, nego deset puta više. Kao dečak nisam previše priželjkivao neke određene stvari, ali već kao srednjoškolac sam želeo da imam dobar auto, pa devojke pa sve to (smeh) – ispričao je Kitić, za „24sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci