[acf field="pre_title"]
Mile Kitić o svojoj ćerki Eleni!

Mile Kitić progovorio o mezimici, uputio kritiku na njen račun!

Pevač Mile Kitić progovorio je o svojoj mezimici Eleni, na čiji je račun uputio jednu kritiku koja je sve iznenadila.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mile Kitic nam je ispričao šta se dešava u životu njegove ćerke možemo sad reći i koleginice.

 Elena je već porasla, velika je devojka, putuje svuda po svetu. Sad je bila u Japanu, pa Njujorku, malo-malo, pa ode negde… Malo je u Beogradu. Kao malu sam je uvek vodio u svoje rodne mesto, ali u zadnje vreme sve manje – priča Mile, pa otkriva je sa svojom mezimicom spremio pravo iznenađenje za svoje fanove:

– Snimili smo nedavno pesmu, nisam bio za to da ja kao otac snimim sa ćerkom pesmu, mi i nemamo isti fazon, ona peva jedno, ja nešto drugo. Svi su me pitali zašto nešto ne snimamo, i jednostavno sam mislio da to ne bi bilo dobro, međutim, iznenadio sam se kad mi je Laća, sin Marine Tucaković, doneo pesmu koja je strašna! Otpevao sam svoj deo, kao i ona, malo ćemo nešto da korigujemo, i za nekih dvadesetak dana će svi moći da je čuju – kaže folker.

– Odlična je pesma, dobar spoj zapravo, iznenadio sam se kako je to sve ispalo, odlična je poruka i mislim da će proći kod publike. Mislim da će se nakon te pesme i ona pojavljivati više u medijima, pa i sa mnom na nastupima. Elena izbegava medije, ima neku svoju viziju, ne želi da daje izjave novinarima, ali moraće ako želi da se bavi ovim poslom. Obećavam i ja u svoje ime da ćemo doći na Pink posle Nove godine da pričamo, pesma stvarno zaslužuje da se medijski proprati – otkriva Mile, pa dodaje da uskoro planira odmor:

– Marta i Elena kao da su drugarice! Njih dve su stalno u Dominikani, čujemo se non-stop. Tamo je toplo, kupaju se po ceo dan, volim i ja da odem, ali u poslednjih godinu dana nisam stigao. Ali, moraću da nađem vremena tamo negde u februaru, Elena se vraća, ali Marta me čeka tamo – priča Kitić
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci