Milena Radulović ispričala nove detalje zlostavljanja: „Mrzela sam sebe tokom tog perioda“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Mlada glumica, Milena Radulović, nije ni bila svesna da će lavina koju je pokrenula njena ispovest osnažiti mnoge žene da progovore o seksualnom zlostavljanju koje su proživljavale.

Naime, Radulovićeva je u ispovesti za prestižni ruski magazin “Tatler” ispričala nove detalje torture koju je doživela u „školi strave“ kod svog tadašnjeg učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Milena je istakla da se Mika postavljao prema učenicima prvenstveno kao otac.

– Stidela sam se sebe. Mrzela sam sebe tokom ovog perioda. Bio je manipulator koji je odnose sa svojim učenicima gradio iz pozicije oca, neospornog autoriteta. Pre dve godine pojavila se devojčica rođena 2000. godine i bila je u veoma lošem stanju. Za mene je ona postala motivacija da zaustavim sve ovo. Ali bila sam zarobljena, nisam uspela da nateram druge devojke da ispričaju o svemu tome. Oni, uključujući i mene, nisu verovali u sud, u birokratiju, mislili su da će sve ovo potrajati mnogo godina. Pored toga, bilo nas je sramota i nismo mogli roditeljima da kažemo šta se dogodilo – rekla je ona.

Srpska heroina i Antićeva žrtva, ponovo je objasnila zašto je toliko dugo čekala zašto je toliko dugo čekala da progovori o zlostavljanju.

–  Trauma me je mučila nekoliko godina. Tada sam počela da razgovaram sa prijateljima i sa psihologom koji mi je puno pomogao da sredim osećanja srama, krivice, odgovornosti, gnušanja prema sebi. Kada sam ovaj problem rešila sam sa sobom, nastavila sam da živim. A tada su već bili uspešni projekti u Rusiji, počela sam da govorim ruski, razvijala se i moja karijera u Srbiji. I zaista sam bila srećna. Počela sam da se osećam bolje kada sam počela da radim u Rusiji zahvaljujući činjenici da sam učinila nešto za sebe, daleko od svega ovoga. Uvek sam imala osećaj da svi znaju da sa mnom nešto nije u redu, ali u Rusiji to nije bilo. Ali ovaj rad na meni naveo me je da shvatim da moram zaustaviti ovu osobu – istakla je Milena i dodala:

– Obožavala sam ovu školu, u njoj su studirali svi moji najbolji prijatelji i devojke, u kontaktu smo 10-15 godina. Ovo je bila moja druga porodica. Bila je divna atmosfera u kojoj su svi jedni drugima govorili istinu, nije bilo lažnih uloga, kao što je to često slučaj u školama. I sve što se dogodilo postalo je zapanjujuće iskustvo u negativnom smislu. Moj svet se srušio – ispričala je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci