Za sve je kriv Biković ?

Milena Radulović otkrila kako je došla do uloge u ratnoj drami

Milena otkrila da je ruski jezik naučila zahvaljujući Milošu Bikoviću. - Kada sam bila na drugoj godini studija Fakulteta dramskih umetnosti, posetio nas je Miloš na jednom predavanju. Rekao mi je da treba da usavršim ruski jezik jer se otvara njihovo tržište za naše glumce.

Pročitajte još

Glumica Milena Radulović, koja u ovoj akcionoj drami reditelja Andreja Volgina igra medicinsku sestru Jasnu Blagojević, tvrdi da je zahvaljujući najpopularnijem srpskom glumcu dobila ulogu u rusko-srpskom ostvarenju.

– Kada sam bila na drugoj godini studija Fakulteta dramskih umetnosti, posetio nas je Miloš na jednom predavanju. Rekao mi je da treba da usavršim ruski jezik jer se otvara njihovo tržište za naše glumce. Baš je insistirao da što pre krenem na časove. Poslušala sam ga, počela da učim taj jezik i zahvaljujući tome dobila sam ulogu u filmu „Balkanska međa“. Sada često odlazim u Moskvu i već tečno govorim njihov jezik – priznaje glumica.

Milena Radulovic telegraf.rs

Milena kaže da je zbog uloge u „Međi“ imala naporne fizičke vežbe kako bi izdržala zahtevan tempo.

Milena Radulović informer.rs

– Zbog pripreme za ulogu medicinske sestre morala sam da radim naporne fizičke vežbe. Na snimanju smo imali i vojnog konsultanta, koji je ranije ratovao na ovim prostorima. On nas je savetovao oko pojedinih scena. Poznat je po tome što nikada niko iz njegove jedinice nije poginuo na ratištu – priča Radulovićeva.

Film „Balkanska međa“ opisuje tajnu operaciju preuzimanja aerodroma Slatina na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja 1999. godine. Glavne uloge u ovom ostvarenju imaju Miloš Biković, Anton Pampušni, Goša Kucenko, Gojko Mitić, Milena Radulović, Ravšana Kurkova i Aleksandar Srećković Kubura.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci