Milena Radulović poručila svim ženama: “Kada se mi ujedinimo, nema jače sile”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Mlada glumica, Milena Radulović početkom ove godine šokirala je javnost, potresnom ispovešću i hrabrim priznanjem da je godinama bila žrtva silovanja i zlostavljanja svog tadašnjeg učitelja glume, Miroslava Mike Aleksića.

Verovatno u tom trenutku nije ni bila svesna kakvu će reakciju ljudi izazvati i da je ovim svojim postupkom ohrabrila mnoge žene da smognu snage i progovore o onome šta su one proživljavale.

Na praznik žena, Milena je na svom Instagramu objavila post i poslala snažnu poruku svim pripadnicama nežnijeg pola.

– Revolucija će se već sutra “sa zveketom ponovo uspraviti” i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću! “ R. Luksembrug
U drustvu u kom zena prva ustane protiv žene, kao sto se u nasem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i “roditi” svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške, ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam – napisala je Milena u opisu.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci