Milena Radulović je proglašena za ličnost godine, a sada je otkrila šta je naučila u godini koja je iza nas!

Milena Radulović:“MORALA SAM DA BUDEM VOJNIČKI NASTROJENA!“

Glumica je  pokrenula pravu revoluciju za osnaživanje položaja žena u našem društvu, a naročito onih koje su donedavno morale da ćute o zlostavljanju bilo koje vrste.

Pročitajte još

Milenu Radulović je svojom ispovešću na početku ove godine pokrenula pravu revoluciju za osnaživanje položaja žena u našem društvu, a naročito onih koje su donedavno morale da ćute o zlostavljanju bilo koje vrste. Glumica koja je proglašena za ličnost godine u jednom intervju otkrila šta je naučila o sebi.

– O sebi sam ove godine naučila da mogu mnogo da izdržim i da imam mnogo snage, da uprkos svemu što mi se dogodi ostanem hladne glave. Nisam sebe tako videla ranije, naprotiv, uvek sam sebe percipirala kao nekoga ko lako plane i stvari doživljava dramatično. Ne znam da li je na tu promenu kod mene uticalo to što je sve ovo što se dešavalo bilo preveliko za mene i što sam bila veoma odgovorna, ali sam morala da budem sve vreme skoncentrisana, usmerena i bez ikakvih jarkih i ludih emocija, već da budem vojnički nastrojena – rekla je Milena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci