Milica Jokić otkriva koju pesmu voli da zapeva sa Dačićem!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mlada pevačiac, Milica Jokić, juče je održala promociju svoje nove pesme, a najveću pažnju privukao je dolazak njenog dečka Luke Dačića, inače sina predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića.

Očekivano, pripadnike medija je najviše zanimalo kakva je veza ovog mladog para, kao i šta pevačica misli o ocu svog dečka i da li su nekad zapevali zajedno.

– Gospodin Ivica Dačić je zaista čovek kog ja poštujem dugi niz godina, Luka i ja se već dugo družimo. Uglavnom sa Ivicom zapevam “Kad zamirišu jorgovani” (smeh). Luka i ja se družimo jedno šest, sedam godina, pa je onda to krenulo nešto intenzivnije i preraslo u nešto više. On je jedan pristojan, vaspitan dečko, osvojio me je svojom upornošću. Mene je Ivica pre svega poštovao kao pevačicu, ja njega kao čoveka, on je zaista sjajan. Uglavnom mi je pričao da budem uporna i da gledam svoja posla – rekla je Milica, pa otkrila da li planiraju potomstvo i svadbu:

Milica Jokić i Ivica Dačić, foto: Instagram

– Jao, rano je da pričamo o tome, tek je ovo početak. Sada mi je karijera na prvom mestu, privatan život da mi bude po strani. On nije ljubomoran, dolazi na moje nastupe. On je zaista divan, nema nikakvih problema. Sve se nekako dogodilo spontano sa nama – rekla je mlada pevačica za Toxictv.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci