Milica Jokić samo za Toxic: “ Odmalena sam želela da budem pevačica!“

Pročitajte još

Sredina nedelje nije mogla da počne bolje, sa njom uvek imamo teme za razgovor, pa se zato često i drużimo . U pitanju je pevačica Milica Jokić koja pretenduje da dostigne sam vrh zvezdanog neba. Iako nije prošlo mnogo vremena od našeg poslednjeg razgovora nismo mogli a da ne primatimo da izgleda sve bolje i bolje:
-“ U poslednje vreme se slabije zdravo hranim, jer ne stižem zbog obaveza da postignem dijetu i sve. Ali trudim se da izbalansiram.“

Na našoj televiziji uvek je rado vidjen gost, pa smo je tako i zatekli upravo na snimanju kavera u studiu , a svoje poverenje poklonila je  Toxic produkciji.  Osam pesma koje će uskoro pokloniti publici uskoro će ugledati svetlost dana, a nas je intresovalo da li je medju njima neka omiljena ili autobiografska:
-„Dosta kavera često pevam, ali ima dosta nekih koji su ljudi zaboravili. Što se mene tiče imam par omiljenih „Potraži me“, „Vjerovala sam“ ali uglavnom sve pesme što sam izabrala zaista volim da pevam u slobodno vreme i žao mi je što se češće ne pevaju pa sam ih i namerno odabrala.“- istakla je lepa brineta.
O čemu smo još pričali pogledajte u nastavku:

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci