PROTIV NASILJA U PORODICI

Milica Milša: „Pesma i spot „Majko“ predstavljaju svojevrsnu društvenu kritiku“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Jedna od dama sa naše glumačke scene stala je ponovo pred naše kamere. Razgovarali smo sa Milicom Milšom, zvezdom serije „Igra sudbine“, jednom od najgledanijih na našim prostorima, a zasigurno je da je svojom glumom osvojila srca mnogih. Pre izvesnog vremena otkrila nam je kako se cela ekipa provodi tokom snimanja.

„Mi se pre svega družimo, ali se i mnogo volimo. Zaista smo jedna vesela i divna ekipa, mi ispred kamere, kao i oni iza. Za to je zaslužena Ceca Drnjaković, naša producentknija, koja je okupila ovakvu ekipu. Zahvalni smo joj na tome. To nam i omogućava da radimo tih 12 sati, 5 dana nedeljno i tako već godinu dana. Lepo nam je, želimo i volimo da radimo, kao i da se uželimo jedni drugih nakon kratke pauze. Kada je dobra ekipa, onda je zaista milina raditi“- rekla je glumica u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Ovo je jedna serija koja prati živote, gde je naš pisac pronašao tu neku čarobnu formulu. Ima svega, od ljubavne drame, komedije pa i misterije i trilera. Svega onoga što ima i u pravom životu. Mislim da je zbog toga i gledano“.

Podsetimo, pevačica Lena Čolak je pre mesec dana objavila spot za novu pesmu „Majko“ u kom glavnu ulogu igra Milica Milša, kao i njen kolega Vladan Savić.

„Prvo sam bila iznenađena kada sam čula da ću ja igrati njenu majku i htela sam prvo da čujem pesmu kako bih videla o čemu se radi. Nakon toga, kada sam čula njen glas i divne reči pesme pristala sam. Lena je divna devojka i pevačica. Pesma je tužna, dirljiva ali i lepa. Stvarno je za sve majke, oda svakoj majci. Spot ima zaista veliku priču, društvenu kritiku i protiv je nasilja u porodici. Što bi se reklo, društveno angažovan spot“- ispričala je Milica.

Ceo intervju, kao i emisiju možete pogledati u videu koji je okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci