Milica Pavlović ekskluzivno za Toxic:“ Bila bi mi čast da pevam Slobi Radanoviću na rođenju deteta!“

Pročitajte još

Kraj nedelje a mi kao šlag na torti pripremili smo vam najaktulenije vesti i srpskog šou biznisa. Put nas je odveo u jedan prestonički hotel gde nas je sačekala nekada prelepa brineta a sada vatrena plavuša  Milica Pavlović koja nas je ovog puta svojom pojavom ostavila bez daha. Povod je bio njen prvi solistički koncert u Nišu. Pored  tako velikog povoda Milica je progovorila o  mundijalu u Kataru kome smo sve bliži i bliži, a najvatrenija podrška naših Orlova biće u prilici da pored fudbalskih vratolomija, uživa i u muzičkom spektaklu za koji će biti zadužena baš ova lepotica:

-„Ja bih želela da ti meni čestitas na koncertu po završetku koncerta a sada samo da mi veruješ i da me pustiš da te pozovem da dodješ sa svojom ekipom i Toxic televizijom 11. februara sledeće godine u dvoranu „Čair“ u Nišu, i ja da te lepo ugostim i da prisustvuješ koncertu kraljice juga i da vidiš šta smo mi to lepo spremili kao tizer za sve koncertne aktivnosti izmedju ostalog i koncerta u Beogradu koji će biti po izlasku petog studijskog albuma. Ono što me tik sada očekuje je nešto što vi vrlo dobro znate zato što ste vi i ozbiljnoj organizaciji zajedno sa mnom za tu istu stvar. U pitanju je moj koncert u Dubaiu i koncert mojih kolega. Ja ću biti prva koja će nastupati imaću tu čast i zadovoljstvo da zajedno sa vama prenesemo prelepu sliku sa svetskog prvenstva u Kataru. A naši ljudi imaće priliku sa na Toxic televiziji prate moj koncert 23. Iz Dubajia.“

Na pitanje da li bi jednog dana mogla da se zamisli kao supruga fudbalera bila je kratka i jasna:

-“ Nisam o tome razmišljala. Ja sam Milica Pavlović a taj neko ako bude bio pored mene on je za sebe persona, individua i mi samo kao dvojac možemo da stvaramo neku lepu priču zajedno.“ Istakla je Milica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci