Milica Pavlović o višku kilograma: „Kada pogledam dole od stomaka vidim samo stopala!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Milica Pavlović, važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni. Međutim, ona ne krije da se na nedavnom zimovanju malo opustila, pa je nabacila i koje kilo više.

– Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo – kaže pevačica, za „Grand Online“.

Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše:

– Ja lepo uzmem 5, pa se vratim za još jedan i on to vidi i samo dođe i stavi još kolača ispred mene. Tetka, koja je inače zdravstveni radnik, samo me pogleda i kaže: „Milice, šta ti je?“ , rek’o: „Tetka, ne znam šta mi je, imam apetit, jela bih još“ – govori Pavlovićeva, pa dodaje da jooj je tetka već odredila dijetu:

– Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla: „Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala“. Eto, takvo je stanje trenutno. Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje – zaključila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci