Milica Pavlović otkrila zbog čega je plakala pre emitovanja serije „Pevačica“!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Milica Pavlović nedavno se oprobala i u glumi. Naime, dobila je glavnu ulogu u seriji „Pevačica“, koja je uveliko počela sa emitovanjem, a Milica je otkrila zbog čega je bila posebno emotivna pred emitovanje prve epizode.

– Reći ću vam nešto. Sada kada je krenula prva epizoda serije „Pevačica“, nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem: „Deda, odspavaj dva sata, pa večeras u 21:00 časova gledaš unuku kako igra u seriji“. Rasplakala sam se – ispričala je Pavlovivćeva, pa dodaje:

– Znao je koliko sam se ja trudila i koliko sam razmišljala da li da prihvatim ulogu u seriji, baš zbog toga što je glavna uloga, baš zbog toga što sve to nosi sa sobom veliku odgovornost. Ja sam stvarno odgovorna prema svim svojim projektima i poslovima, a ovo je za mene jedno novo zanimanje. Sigurna sam da je on ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo – rekla je pevačica, za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci