Milica Pavlović prekinula nastup u Mionici zbog incidenta: “Dečko, nebitan si!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Milica Pavlović imala je sinoć nastup u Mionici, a na pevačicinom nastupu se dogodio manji incident koji ju je po svoj prilici izuzetno iznervirao.

Naime, dok je pevala jedan dečko iz publike bacio je flašu punu vode na dete koje se nalazilo u prvom redu. Pavlovićeva nije ostala nema na ovakvo ponašanje, te je istog trenutka reagovala i zaustavila pesmu i direktno se obratila mladiću pred publikom.

– To je kao “in”? Ti si sada kao faca, pa će se prepričavati? Nebitan si dečko, smešan si – oštro je poručila pevačica posetiocu, a zatim upitala dete da li je dobro i nastavila da peva. Publika je podržala njen stav i nakon kritike koju je uputila nepoznatom dečku zbog ponašanja dobila aplauz.

Na Milicu je izgleda sve to ostavilo jak utisak, pa je i sa pratiocima na Instagramu podelila snimak neprijatnosti sa koncerta.

– Hvala Mionica! Čarobni ste bili! Tinejdžeru koji je iz sve snage bacio flašu punu vode na dete u prvom redu (pritom ponosno podigao ruku kada sam zaustavila koncert da mu poručim par stvari), mogu samo reći da mu želim od srca da se nauči lepom ponašanju, manirima i bude (nadam se) jednog dana džentlmen, a ne divljak – napisala je Milica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci