[acf field="pre_title"]
DA LI ĆE SE NAJPOZNATIJI DVOJAC RASTATI?

Miloš Biković: Bilo bi dobro da Miodrag i ja imamo neke odvojene projekte

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pred naše kamere ponovo je stao Miloš Biković. Ovoga puta, povod je bio njegova nova uloga, ali ne na platnu već u pozorištu. Reč je o novoj predstavi „Kada su cvetale tikve“ koja se izvodi u Beogradskom dramskom pozorištu, a on tumači lik boksera.

„Čast mi je bila da upoznam Dragoslava Mihajlovića, on je jedan od naših najvećih živih pisaca, a to što je on napisao nije slučajno ušlo u lektiru. To daje dijagnozu našeg društva, a na neki način čak i proročki“- rekao je glumac i dodao:

„Odmah sam odbacio mogućnost da budem bolji od Miše Janketića i to da se sa nekim takmičim. Glumac je autentičan, po onome kako razmišlja i oseća. Shvatio sam da jedino ovu ulogu mogu da izvedem na svoj način. Davao mi je savete kako pravilno da akcentujem i pomagao mi je oko nekih sitnica. Stavljao mi je do znanja da je tu i da me prati, a to mi je najviše značilo“.

Takođe, nastavak filma „Južni vetar“ je snimljen, a Miloš nam je otkrio kakva su njegova očekivanja.

„Očekujem da će biti bolji produkciono, ali i u svim drugim mogućim pravcima. Ovo je projekat koji ima doličan nastavak drugog dela i očekujem da će napraviti još veći uspeh. Miodrag i ja smo još od fakulteta bili dobar tandem, ali mi kao cela klasa kada se sretnemo, bilo poslovno ili privatno, uvek nam je drago što se držimo zajedno kao ekipa. Mislim da je ipak vreme da se on i ja malo odvojimo, a neka dete dobije sada svoj prostor. Dobro bi bilo da imamo neke odvojene projekte“- ispričao je Miloš.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci