Miloš Biković o roditeljima: „Voleli su se, ali nisu umeli jedno sa drugim!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Miloš Biković dolazi iz netipične porodice. Njegovi roditelji su se dva puta venčavali i rastajali, a on i 16 godina stariji brat koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka istih roditelja.

– Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje – istakao je Miloš.

Dodaje i koliko mu znači duhovnost, koju neretku ističe kao svoju vrlinu i potrebu:

– Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo da bude to nešto drugo, za što da se uhvatim? I onda sam rekao: „To je zato što volim da se igram“, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije – ispričao je Biković, u emisiji „U svom filmu“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci