Miloš Biković odgovorio bivšim devojkama!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Bivša devojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije Arina Vološina, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem, a zatim se oglasila za njom i Barbara Tatalović s kojom je nekad bio u ljubavi.

Kako su ga obe predstavile u negatvnom svetlu, svi su čekali kada će se i glumac oglasiti i reći nešto u svoju odbranu, što je on i učinio na Tviteru.

Barbara Tatalović. foto: ATA images

Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je ironično Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, Arina je do juče bila u vezi sa glumcem, koji je krio da ima devojku, te šokirala napisavši da godinu dana nije živela svoj život, da je Miloš egocentričan, kao i da ne zna za vrednosti koje pominje u javnosti. Na sve se nadovezala i maneknka, Barbara Tatalović, koja je podržala Ruskinju, dodavši da je strašne stvari trepela u vezi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci