Miloš Biković otkrio detalje saradnje sa Depom: Dobija ulogu u „Južnom vetru“?

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Holivudski glumac, Džoni Dep ponovo je posetio našu zemlju, a u glavni grad došao je kako bi promovisao prvi animirani film koji je nastao u Srbiji. U pitanju je ostvarenje „Puffins Impossible“, gde on daje glas glavnom liku, a na ovom projektu je sarađivao sa našim mladim i talentovanim glumcem Milošem Bikovićem.

Biković je medijima „otvorio dušu“ i ispričao sveo poznanstvu sa Depom.

– I ja sam ga upoznao danas. Ta saradnja se odvija preko našeg zajedničkog partnera Andree Jervolina i evo, danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da pričamo. Vrlo je prijatan čovek, neverovatno skroman i zaista zaljubljen u Srbiju – iskren je bio Miloš.

Džoni Dep i Miloš Biković
Džoni Dep i Miloš Biković, foto: ATA images

Svi znamo kolika je Miloš zvezda, ne samo u Srbiji, nego i u Rusiji, pa nas je zanimalo i da li će možda ovo poznanstvo iskoristiti, kako bi postao i zvezda Holivuda?

– Nemam plan da to uradim, ali nije isključeno da se desi – zagolicao je svima maštu naš popultni glumac i dodao sve o njihovoj saradnji i mogućoj ulozi Depa u „Južnom vetru“, a obzirom da se šuška da će se pojaviti i neka holivudska zvezda:

Džoni Dep
Džoni Dep, foto: ATA images

– Jesmo, u okviru ove trenutne saradnje, ali moguće je da ćemo se sresti i na platnu. Za sada se neće pojaviti u „Južnom vetru“, što ne znači da je ta opcija isključena – rekao je Miloš zagonetno i kroz osmeh.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci