Ovo se čekalo

Miloš Biković novom fotografijom budi znatiželju

Nakon nekoliko meseci provedenih na selu, glumac otputovao na more.

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Početak godine za proslavljenog glumca Miloša Bikovića je bio i više nego uspešan. Serija „Južni vetar“ u kojoj igra glavnu ulogu je zadobila velike simpatije publike, a ništa manje se nije gledao ni film, upravo, u glumčevoj režiji „Hotel Beograd“. Kao i svima, vanredno stanje zbog koronavirusa je i njemu pokvarilo prvobitne planove. Umesto da se bavi svojom profesijom, miljenik ženske populacije se odlučio za potpunu izolaciju i život na selu daleko od budnih očiju javnosti.

Međutim, Biković je nedavno obradovao svoje pratioce na društvenim mrežama slikom bez majice, držeći u ruci čašu šampanjca. Ono što se može naslutiti sa slike jeste da je glumac otputovao na more, a ako je sudeći po komentarima izgleda da se radi o Rovinju.

Jedna od bitnijih stavki jeste ta, da je Toxic ekipa uvek rado viđen gost kada je predstavljanje novih glumčevih uloga u pitanju, te smo tako bili jedni od prvih medija koji su imali prilike da početkom godine propratimo premijernu najavu novih epizoda serije „Južni vetar“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci