ISKRENA

Mina Kostić progovorila o finansijskoj situaciji

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Zbog epidemiološke situacije u zemlji, mnoge naše javne ličnosti nemaju posla, pa se zbog toga nalaze u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Među njima su i pevači koji se žale jer nemaju nastupe. Pevačica Mina Kostić je u jednom intervjuu govorila i o svojoj trenutnoj situaciji, pa je otkrila kako se sada snalazi kada nema stalna primanja.

“Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara”- istakla je pevačica za “Star” i dodala:

“Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa YouTube-a, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše.”

Podsetimo, Mina je pre izvesnog vremena ekskluzivno za naš portal pričala o svom najboljem prijatelju Džeju Ramadanovskom, pa otkrila čemu je sve on kroz život naučio i kako na najbolji način da se nosi sa svojom slavom.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

Najnoviji članci