[acf field="pre_title"]

Miodrag Radonjić: „Želim da ohrabrim sve devojke da prijave nasilnika!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Upoznali smo ga kao inspektora u seriji „Ubice mog oca“ i albanskog teroristu u filmu „Balkanska međa“, ali se svima pod kožu uvukao u ulozi Baće u „Južnom vetru“. Pozorišni, filmski i televizijski glumac, producent, veoma ambiciozan mladić, Miodrag Radonjić je neko ko nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim ulogama.

Ovih dana, u medijima je aktuelna tema zlostavljanja i fizičkog nasilja nad njegovim koleginicama, i to od strane starijih kolega, a on nam je u intervjuu koji je dao za „DeToxic“ emisiju, iskreno rekao šta on misli o svemu tome, ali i ujedno poslao poruku svim ženama.

– Imam  potrebu da podržim sve moje koleginice, ali i žene koje se susreću sa tim.  Nemam neki pametan komentar na to što se dešava ne samo njima, nego ko zna kome sve, širom sveta, ne samo kod nas. To je definitivno nešto o čemu treba da se govori. Želim da svojim malim doprinosom ohrabrim neke devojke koje nemaju možda dovoljno hrabrosti da kažu da su bile zlostavljane u bilo kom obliku. Svako ima pravo da to kaže. Jednostavno, društvo mora da bude zrelo, da to prihvati i podrži. To je način da se ti seksulani predatori, ko god da su, ponovo kažem, ne mogu ni na koga da upirem prstom, ali da se oni makar malo upozore – istakao je Radonjić i dodao da li je on nekada doživeo neprijatnu situaciju:

– Ne mogu sada da se setim, ali ja vrlo lako mogu da ih rešim. Mislim, mogu da se odbranim, da se i fizički, ali i verbalno ako treba obračunam.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci