Mira Škorić sa ovom koleginicom ne priča već godinama!a

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mira Škorić oduvek važi za ženu koja je bez dlake na jeziku, koja ne preza ni od čega, a mnogi je se i plaše. Iako se sa kolegama trudi da bude u što boljem odnosu, dese se situacije u kojima preko nekih stvari ne prelazi. To je slučaj sa Nedom Ukraden.

Kako se navodi, Neda i Mira su imale veliki sukob pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa RTS. Njih dve su se posvađale, a čak su neki svedoci govorili da je Mira bila spremna i da skoči na Nedu i da je udari.

-Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome ništa nije smetalo, samo Nedi – rekla je tim povodom Mira, a Neda je bila ironična:

– Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno – rekla je Neda tada nakon sukoba sa koleginicom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci