Mirka Vasiljević iskreno o ljubavi sa Vujadinom Savićem: „ON IMA TERET!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, već dugi niz godina uživaju u ljubavi, bez obzira na to što još uvek nisu zvanično u braku.

Nedavno su se četvrti put ostvarili kao roditelji, a Mirka je najavila i povratak u Srbiju zbog isteka Vujadinovog ugovora na Kipru.

Mlada glumica se sa decom selila puno puta i najbliži joj nisu pri ruci. Pa se uglavnom sama snalazi oko svih obaveza. Otkrila je i kako stvari stoje u njihovom porodičnom domu, te i da li ima pomoć od Vujadina:

Mirka Vasiljević, foto: Instagram

– On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene. A to je možda bila i moja greška na početku veze, jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: ‘Samo reci šta treba, tu sam’ i uradi sve – započela je Mirka, pa dodaje:

– Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir, jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu – izjavila je glumica, prenosi „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci