Mirka Vasiljević priznala kako živi sa Vujadinom van Srbije: „U koferima sam od 19. godine“

Pročitajte još

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o životu van Srbije, svoje četvoro dece i praćenju nevenčanog supruga Vujadina Savića u selidbama širom sveta.

Mirka kaže da joj je život u koferima još od 19. godine.

Mirka Vasiljević progovorila ponovo o Vujadinovim aferama!
Mirka Vasiljević, foto: Instagram

– „Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo.“ – rekla je Mirka Vasiljević, pa otkrila da li trenira:

– „Treniraju mi najviše živce!“ (smeh). Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo… Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala.“ – istakla je Mirka.

– „Često se vraćam u Srbiju, ne „puca“ me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi… To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da „pustite korene“, to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno.“ – navodi glumica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci