[acf field="pre_title"]

Mirza Selimović: Čola je ostao moj idol!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Njegov vokal nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a nakon gostovanja u emisiji „Tranquilo“ i na našu adresu stiglo je mnogo lepih reči na račun Mirze Selimovića. Govoreći o počecima, pevač se prisetio detinjstva i prvih muzičkih koraka.

Kako ističe, harmoniku mu je neko, srećom, ukrao, te se on posvetio gitari koja mu je i danas velika ljubav. Podrška porodice mu je izuzetno važna bila, a i dan danas koristi svaki slobodan trenutak da boravi u rodnom Srebreniku. Kada je podrška njegovih idola u pitanju, nikada neće zaboraviti poziv čuvenog Kornelija Bate Kovača da gostuje na njegovom koncertu, kao ni savete legendarnog Zdravka Čolića.

-Najveći su i najnormalniji, najobičniji ljudi.- istakao je Mirza u razgovora sa Tijanom i osvrnuo se na detalje vezane za poznanstvo sa Čolom. Pogledajte sve u videu u okviru članka:

Da podsetimo, reprizu emisije „Tranquilo“ možete pogledati u utorak, od 18 časova na Toxic Folk-u, kao i u četvrtak od 19 časova na Toxic TV-u i uživati u dobroj priči i odličnoj svirci sa Lenom Čolak i Mirzom Selimovićem.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci