Array

Mitar Mirić o mlađim pevačima: „Lupi me po ramenu, kaže ćao i mi smo kao kolege“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Čuveni folker Mitar Mirić u intervjuu za „Srpski telegraf“, priznao je šta mu je donela pesma “Ne može nam niko ništa“, ko mu je od kolega najviše pomogao u karijeri, ali i kakav je odnos mlađih kolega prema njemu.

– Jako je teško dostići moje stare hitove, i ne samo moje, već i sve ostale hitove koje su moje kolege nekada snimale. Nove pesme moraju da se snimaju, da znaju da postojiš jer, ako ne snimaš, kao da te nema. Kao da si nestao. Ne može da se živi samo od stare slave – rekao je pevač i dodao kako je to nekada bilo:

– U „Slaviji“ smo znali da osvanemo, pa opet do kasno u noć, i tako do sledećeg jutra. Nema toga više. To smo bili Šaban Šaulić, Novica Urošević, Rade Vučković. Osvanjavali smo, bančili. Nije bilo ljubomore. Danas svi nešto pevaju. Prođe pored mene, drmne me i kaže: „Ćao“, a ja ne znam ko je. Nema tu poštovanja kao nekada. Sećam se, kada sam nekada sretao Nedeljka Bilkića, ljubio sam ga u ruku. Sada te neki klinac klepi po ramenu i kaže: „Ej, gde si“ – ističe Mirić.

Mitar je rekao i da se ne ljuti kada se to desi, ali… „Ne ljutim se, ali gledam i ne znam ga. Ne znam ko je. Džaba mu što kaže da je kolega kad ga ja nikad nisam video“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci