Mladen Stojkov: „Prijaju mi komentari da sam Džejev naslednik“

Pročitajte još

Prodoran glas, markantan izgled, pesma koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim kako zbog teksta, melodije, boje glasa, ali i samog naziva „Put do kajanja“. Reč je o mladom i perspektivnom pevaču, a njegovo ime glasi Mladen Stojkov.

Otkako je pevač objavio svoj prvenac, reakcije publike i mnogobrojni komentari su pozitivni, a ono što najčešće imamo prilike da čujemo jeste, da Mladen podseća stilom pevanja, ali i glasom na pevačku legendu Džeja Ramadanovskog.

„Došlo je vreme da i ja snimim nešto lepo i kvalitetno. Pesma koju sam objavio je za moju dušu, a onda i za sve slušaoce. Verujem da polako, ali sigurno, pronalazi put do srca publike.“-rekao je Mladen, a o tome što ga povezuju sa Džejem kaže:

„Džej je pevačka veličina, čovek sa velikim brojem hitova u karijeri, sa prodornom i autentičnom bojom glasa. Veoma mi je drago kada čujem takve komentare, prija mi kada kažu da sam Džejev naslednik. Trudim se i trudiću se da opravdam poverenje svih ljudi koji prate moj rad.“- bio je iskren Stojkov specijalno za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci