Dirljivo pismo koje je Mira Furlan ostavila sinu!

Muž Mire Furlan objavio knjigu koju je završila neposredno pred smrt!

Na 640 stranica autobiografije "Voli me više od svega na svijetu" Mira piše o svom uzbudljivom životu, prepunom uspona i padova, ostvarenju "američkog sna", svojim roditeljma, ali i suprugu i sinu Marku, kome je knjigu i posvetila.

Pročitajte još

Proslavljena jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je početkom godine u Los Anđelesu u svom domu u 65. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila, a njen suprug Goran Gajić nedavno je obelodanio da je Mira neposredno pred smrt završila pisanje svojih memoara.

Gajić, inače poznati režiser, posthumno je objavio knjigu svoje preminule supruge, a na 640 stranica autobiografije „Voli me više od svega na svijetu“ Mira piše o svom uzbudljivom životu, prepunom uspona i padova, ostvarenju „američkog sna“, svojim roditeljma, ali i suprugu i sinu Marku, kome je knjigu i posvetila.

Ovi memoari izlaze 15. decembra, ali je u najavi knjige objavljen odlomak u kome se glumica obraća upravo svom sinu, a publika tvrdi da su sledeći redovi obojeni dubokom setom i emocijama.

„Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao da razumeš šta se dešavalo pre tebe? Kako bi mogao proviriti u daleki, davno nestali svet iz kog su potekli tvoji roditelji? Da li uopšte želiš da znaš nešto o tome? Da li ti treba taj težak prtljag, prtljag koji tvoja majka vuče sa sobom ceo svoj život, ne nalazeći načina da ga bar začas odloži? Ili pišem za sebe, sebi? Zašto? Da li zato da ‘bolje razumiem samu sebe’ pokušavajući da detektujem skrivenu ‘priču’ u raštrkanom, nelogičnom, haotičnom narativu svojega života?




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci