Muž Verice Rakočević otkrio nepoznate detalje iz života!

Pročitajte još

Veljko Kuzmančević, 35 godina mlađi suprug kreatorke Verice Rakočević ne eksponira se previše u javnosti, pa tako se malo zna o njegovom životu.

Iako Veljko uživa sa Vericom, ne krije da li ga pogađaju komentari njegovih kolega, koji već godinama pokušavaju da ga sputaju u stranputicu.

Budući da je Veljko organizator mnogih predstava Narodnog pozorišta, a da se susreće sa pojedinim osporavanjima, otkrio je da li možda pojedini stručnjaci iz sveta muzike imaju pin na njega, te da li je za to krivica jer je u medijima prisutan kao supruge Rakočevićke.

– „Narodno pozorište mi je dalo poverenje pre sedam godina i primilo me u svoju kuću da svojim kreativnim radom doprinesem, i ja sam na tome zahvalan. Ponosan sam na balet „Proces“ za koji sam pisao muziku, na sjajan koncert sa simfoničarima i dao sam se na raspolaganje kući u kojoj sam zaposlen. Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. A moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po „zvezdama“ – priznao je on.

Podsetimo, Verica Rakočević je jednom prilikom priznala da izdržava Veljka, i da više doprinosi nego on.

– „Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti.“ – pričala je kreatorka.

Kurir/Toxic

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci