SVI ZABRINUTI ZA MILIJA!

Muzičar se pojavio nakon operacije, a sada procurile informacije o njegovom stanju!

Popularni muzičar bolovao je od kancera s kojim se izborio, a nedavno je imao i operaciju žaluca.

Pročitajte još

Aleksandar Milić Mili, popularni muzičar, kompozitor i član žirija u „Zvezdama Granda“ nedavno je imao operaciju u Turskoj gde su mu operisali želudac.

ATAIMAGES

Aleksandar Milić Mili

On se juče pojavio na snimanju emsije „Zvezde Granda“, i iako je bio nasmejan njegov prijatelj tvrdi da mu stanje uopšte nije dobro:

– Miliju je bolje, on je pozitivan i ne žali se ni na šta, ali to je on, nikad se ne žali. Međutim, njegovi najbliži se plaše da nije sve u najboljem redu i da mora malo da prikoči da mu ne bi stanje bivalo sve gore i gore – započinje naš izvor i dodaje:

– On je već imao dosta zdravstvenih problema. Svojevremeno se izborio sa kancerom, o čemu je sam pričao. Tada je naveo da je pozitivan stav ključni momenat za sve bolesti. Ali ni to nije sve, pre dve godine imao je intervenciju na glasnim žicama, često ga zdravlje izdaje, pa zato ljudi koji ga vole i strepe. Mole ga da ode na odmor, i to malo duži, međutim, neće on ni da čuje. Samo priča o takmičarima koje sprema u Zvezdama Granda i kaže da mu je to najbolji oporavak. Ako ne radi, kako je rekao, to u njemu budi depresiju. Samo da sve bude u redu, i korona hara, moraće da povede malo više računa – zaključio je izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci