Nada Obrić:“Borim se svim silama da ne padnem!“

Pročitajte još

Pevačica Nada Obrić četiri puta uspela je da se izbori sa opakom bolešću. Ispričala je za televiziju Kurir kako je izgledao njen put borbe, a priznala nam je i kako gleda na današnju estradnu scenu.

– Znate onu pesmu „borim se, borim, borim sa sobom…“. Ovde sam ugradila jedan čip, tako da su i u bolnici rekli da nisam normalna – rekla je pevačica Nada Obrić za Kurir televiziju.

Sve loše, kako je rekla ostavila je iza sebe.

– Borim se svim silama da ne padnem, da ne legnem, kome trebam takva? Pa, prvo ne trebam samoj sebi takva.

Nada je odgovorila i na pitanje da li se boji da od lekara čuje loše stvari.

– Ja sam samo ljudsko biće i samo sam čovek posle svega. Imam sada svog lekara koji je uz mene i sa kojim sam veliki prijatelj. Javljaju se i ljudi koji su bolesni za savet. U bolesti je glava jako bitna. Najbitnije je otići na vreme kod lekara. Sekunde igraju jako veliku ulogu. Sve sam prebrodila. Tako hoču i tako more biti, a svaki put sam otišla u 5 do 12.

A evo i kako Nada Obrić gleda na svoju branšu.

– Mi smo ti vesela sirotinja. Prqaktično smo nezaštićeni, a onda nismo ni kompatibilni. Nismo u dogovoru. Svako radi za sebe – kaže Nada.

Nadi Obrić se ne dopada kako se ponašaju zvezde.

– Daju i povoda i priliku da tako pišete o njima i da se priča o njima. I publika da ih tako gleda. Nekada je bilo nezamislivo da ti dođeš na binu i da nategneš da piješ. Bez obzira da li si muško ili žensko, a žensko tek – da ne govorim – zaključila je Nada Obrić za televiziju Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci