[acf field="pre_title"]

Nada Obrić:“Borim se svim silama da ne padnem!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Nada Obrić četiri puta uspela je da se izbori sa opakom bolešću. Ispričala je za televiziju Kurir kako je izgledao njen put borbe, a priznala nam je i kako gleda na današnju estradnu scenu.

– Znate onu pesmu „borim se, borim, borim sa sobom…“. Ovde sam ugradila jedan čip, tako da su i u bolnici rekli da nisam normalna – rekla je pevačica Nada Obrić za Kurir televiziju.

Sve loše, kako je rekla ostavila je iza sebe.

– Borim se svim silama da ne padnem, da ne legnem, kome trebam takva? Pa, prvo ne trebam samoj sebi takva.

Nada je odgovorila i na pitanje da li se boji da od lekara čuje loše stvari.

– Ja sam samo ljudsko biće i samo sam čovek posle svega. Imam sada svog lekara koji je uz mene i sa kojim sam veliki prijatelj. Javljaju se i ljudi koji su bolesni za savet. U bolesti je glava jako bitna. Najbitnije je otići na vreme kod lekara. Sekunde igraju jako veliku ulogu. Sve sam prebrodila. Tako hoču i tako more biti, a svaki put sam otišla u 5 do 12.

A evo i kako Nada Obrić gleda na svoju branšu.

– Mi smo ti vesela sirotinja. Prqaktično smo nezaštićeni, a onda nismo ni kompatibilni. Nismo u dogovoru. Svako radi za sebe – kaže Nada.

Nadi Obrić se ne dopada kako se ponašaju zvezde.

– Daju i povoda i priliku da tako pišete o njima i da se priča o njima. I publika da ih tako gleda. Nekada je bilo nezamislivo da ti dođeš na binu i da nategneš da piješ. Bez obzira da li si muško ili žensko, a žensko tek – da ne govorim – zaključila je Nada Obrić za televiziju Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci