DANIMA JOJ NIJE BILO DOBRO

Nada Topčagić tvrdi da je preležala koronavirus! Mislila sam da umirem

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Narodna pevačica Nada Topčagić tvrdi da je preživela koronavirus, iako nije išla da se testira. Ona je ispričala kako se osećala dok je navodno imala virus.

„Čula sam da su Ceca i njen sin zaraženi, ali ja to gledam tako da su oni mladi i neće biti ništa. Ja mislim da sam ja koronu preživela. Znate šta se desilo, ispod mene (na Tari) ljudi izdaju Kinezima, sve vreme su tamo bili, u januaru su bili. I taj čovek koji je njima izdavao nas je pozvao, bili smo samo Zlatko, on i ja, jela sam tamo i kad sam došla kući, mene uhvatila temperatura. Suprug me odveo u Beograd, a ja ležim i ječim, htela sam da umrem. Koje pevanje, mene samo što nisu iznosili, užas! Ja nemam temperaturu, mene može da slomi, malo, ali ovo je baš bilo. Mislim da sam ja to preživela, volela bih da odem da se testiram, da vidim da li imam antitela“ – rekla je Nada za Pink.rs, pa nastavila da šokira:

„Ja sam to 100 odsto preživela. Moj suprug je kraće to prebrodio, a ja sam se borila sa životom. I još nisam išla kod lekara, sama sam sebe lečila“ – otkrila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

1 KOMENTAR

 
spot_img

Najnoviji članci