Nada Topčagić za Toxic: „Bog me je pogledao i poslao u San Remo!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nada Topčagić, nedavno je bila specijalna gošća na proslavi rođendana fudbalera Zlatana Ibrahimovića u jednom luksuznom hotelu u Milanu.

Naime, Nada je bila gost iznenađenja, i dok je Ibrahimović ulazio u restoran, ona je počela da peva njen čuveni hit „Jutro je“, kojom je sve goste podigle na noge.

Kako su mediji tada naveli, za tu priliku je Nada dobila pozamašan honorar, te smo mi iskoristili priliku i upitali je šta se tu zaista dogodilo.

 

– Pričali su da sam bila kod Ibrahimovića i da sam uzela 30.000 evra, bla, bla, bla. Ništa od toga nije bilo, da ja vama kažem. Trebalo se tamo pojaviti. Drugi bi dali čitavo bogatstvo za to, jer ovo nikada niko neće doživeti – započela je Nada za naš „Toxic portal“, pa dodala:

– Znači, meni ne treba ništa, ja sam kraljica. Samo me je Bog pogledao i poslao u San Remo, koji traje sedamdeset godina, a do sada tamo niko nije ovako pevao, da orkestar  svira. Da tako jedna legenda kao što je Zlatan Ibrahimović silazi uz taktove moje pesme „Jutro je“. Ono što sam ja doživela, to niko nikada neće – završila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci